Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubová kolekce fotografií k 53. ročníku MO Český ráj připravena

29. 10. 2013

53.ročník mapového okruhu Český ráj 2013-2014

mapa-2013_05.jpgJak jsme již na našich stránkách informovali, byl v červnu tohoto roku náš fotoklub přijat jako další účastník do jednoho z nejstarších mapových okruhů v republice, a to do 53.ročníku MO Český ráj. K dnešnímu dni je klubová kolekce připravena a 29.10.2013 byla odeslána dle oběhového plánu Fotoklubu Sopotnice. Coby nováčci v této více, než půl roku trvající soutěži s napětím očekáváme, jak naše práce mezi ostatními zúčastněnými  fotokluby obstojí. Ať již však jakkoliv, uvědomujeme si, že je to jen hra, a její výsledky je vždy třeba brát sportovně a uvědomujeme si, že co líbí tomu, nemusí se líbit jinému.

Naši kolekci sestavilo šest ze sedmi členů členů klubu - její prezentaci zde pochopitelně nezařazujeme. Domníváme se však, že je sestavena vyváženě a jistým způsobem dostatečně charakterizuje fotografické vnímají jednotlivých členů.

Pořadatelem letošního ročníku je Jizerský fotoklub Hejnice a soutěže se dále účastní tyto kluby:

Fomaklub Liberec
Fotoklub Balvan Jablonec nad Nisou
Sbor dobrovolných fotografů Desná v Jizerských Horách
Fotoklub Safír Turnov
Fotoklub Kladno
Fotoklub ČSA Praha
Fotoklub PCW Praha
Fotoklub KFA Bromov - Bylnice
Fotoklub Bohumín
Fotoklub Fokus Sopotnice
Fotoklub MKS Jaroměř
Fotoklub MKS Nová Paka

Celkem tedy vstoupí do soutěže 260 fotografií včetně našich, které budeme po dobu 6 měsíců bodovat - a bodovány budou i ty naše. Jak - to se dozvíme v červnu 2014 na závěrečném vyhodnocení v Hejnicích.

Ladislav Pekárek
předseda FKB

 

zpět na úvodní stránku

Video z vyhlášení výsledků 52.ročníku