Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lomňanská krajina

1. 7. 2014

_dsc0967.jpgSlavnostní zahájení výstavy „Lomňanská krajina“ vypuklo 27. června 2014 v Hospůdce Doma v Dolní Lomné, která se od této chvíle dočasně proměnila v malou galerii. Za hojné účasti asi šedesáti hostů proběhnul večer plný fotografií, diskuzních kroužků kolem nich, krásného folklóru a tance, dobrého jídla a pití a skvělé zábavy, která skončila až v jednu hodinu v noci.

Autoři výstavy Vlastimil Kaniok a Ladislav Pekárek tímto veřejně děkují především svým manželkám za trpělivost při přípravě této kulturní akce a výborné pohoštění. Dále autoři děkují folklornímu souboru Mionší za krásný a dlouhotrvající program, fotografu Pavlu Zubkovi za skvělé uvedení výstavy, kamarádům s Fotoklubu Bohumín - fotografu Petru Piechowiczovi za pořízení fotoreportáže, kameramanu Josefu Wagnerovi za videozáznam vernisáže (zatím je ve střižně), fotografu Jakubovi Kotasovi za profesionální tisk obrazů a autorům publikace „Mionší“ Romanu Burdovi a Vladimíru Bichlerovi za dar ve formě této nádherné knihy.

Potěšila nás účast rodiny, přátel, místních i vzdálených a mnoha fotografů zvučných jmen z Ostravy, Jablunkova, Bohumína a Frýdku-Místku. Nezbývá si teď jen přát, aby výstava během svého trvání diváky oslovila – a pokud jim utkvějí v paměti třeba jen tři fotky krásné lomňanské krajiny, považujeme to za úspěch.

Autoři výstavy.

 

Náhledy fotografií ze složky Lomňanská krajina